Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El recluso

The Inmate
Tv-serie, 2018
El recluso
Een ex-marinier laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis om te infiltreren in een bende die de tienerdochter van een Amerikaanse rechter zou hebben ontvoerd.
De tv-serie El recluso is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Ignacio Serricchio (Lost in Space, Bones) speelt in deze Mexicaanse bewerking van de Argentijnse hitserie El Marginal. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El recluso op IMDB

Score: 7,7 van de 10

An American SPEC OPS infiltrates one of Mexico's toughest prisons in search of information on the whereabouts of an American politician's daughter.

Acteurs in El recluso

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Spaans;Engels;Nederlands

Meer zoals El recluso

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.