Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Secret of the Greco Family

Tv-serie, 2022
The Secret of the Greco Family
Een op het oog perfect gezin ontvoert heimelijk rijke mensen voor losgeld om zijn hoge levensstandaard en sociale status te behouden. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De tv-serie The Secret of the Greco Family is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Secret of the Greco Family is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Secret of the Greco Family

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals The Secret of the Greco Family

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
The Darkness within La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.