Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El sendero de la anaconda

Documentaire, 2019, 73 minuten
El sendero de la anaconda
In de meest afgelegen delen van het Amazonewoud ontmoeten een schrijver en een bevriende antropoloog gemeenschappen die zich al eeuwen verzetten tegen verandering.
De documentaire El sendero de la anaconda is uitgebracht in 2019 en duurt 73 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Sentimenteel, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in El sendero de la anaconda

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals El sendero de la anaconda

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
CAMINO A ROMA
Regisseur Alfonso Cuarón vertelt over de jeugdherinneringen, het tijdsgewricht en de creatieve keuzes die de basis vormden van zijn met een Oscar bekroonde film 'ROMA'.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.