Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El sendero de la anaconda

Documentaire, 2019, 73 minuten
El sendero de la anaconda
In de meest afgelegen delen van het Amazonewoud ontmoeten een schrijver en een bevriende antropoloog gemeenschappen die zich al eeuwen verzetten tegen verandering.
De documentaire El sendero de la anaconda is uitgebracht in 2019 en duurt 73 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Sentimenteel, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in El sendero de la anaconda

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals El sendero de la anaconda

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.