Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El tiempo que te doy

Tv-serie, 2021
El tiempo que te doy
Lina en Nico gaan na vele jaren samen uit elkaar. Lina worstelt om een nieuw leven te vinden en elke dag een beetje minder aan hem te denken.
De tv-serie El tiempo que te doy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor 12 jaar en ouder. El tiempo que te doy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in El tiempo que te doy

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals El tiempo que te doy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.
The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984
Nadat er een dodelijk gas uit een fabriek in Bhopal is gelekt, riskeren heldhaftige spoorwegarbeiders hun leven om anderen te redden in het aangezicht van een onvoorstelbare ramp.
Informacja Zwrotna
Een voormalige rockster die door zijn alcoholverslaving een slecht geheugen en een gebroken gezin heeft, begint aan een reis om zijn vermiste zoon te vinden.