Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El tiempo que te doy

Tv-serie, 2021
El tiempo que te doy
Lina en Nico gaan na vele jaren samen uit elkaar. Lina worstelt om een nieuw leven te vinden en elke dag een beetje minder aan hem te denken.
De tv-serie El tiempo que te doy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor 12 jaar en ouder. El tiempo que te doy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in El tiempo que te doy

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals El tiempo que te doy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Un hombre de acción
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.
The Last Dolphin King
Deze documentaire volgt de carrière van de beroemde Spaanse dolfijnentrainer José Luis Barbero en de gebeurtenissen die tot zijn schokkende dood in 2015 hebben geleid.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
Life in Outer Space: Exoplanets
Deze documentaire onderzoekt een aantal planetenstelsels die lijken op ons zonnestelsel en gaat na in hoeverre daar leven mogelijk zou kunnen zijn.