Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El último fin de semana

Film, 2011, 82 minuten
El último fin de semana
Als een groep vrienden bij een afgelegen landhuis aankomt voor een weekendje weg, ontdekken ze al snel dat het nabijgelegen dorp een duister geheim heeft.
De film El último fin de semana is uitgebracht in 2011 en duurt 82 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in El último fin de semana

Regisseur

Meer zoals El último fin de semana

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Un hombre de acción
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Arbitrage
Als miljardair Robert zijn vermogen tracht te redden voordat fraude aan het licht komt, neemt het lot een wending en komt er hulp uit een onwaarschijnlijke hoek.
Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.