Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

El vecino

The Neighbor
Tv-serie, 2019
El vecino
Het leven van de egocentrische Javier staat op zijn kop als hij plotseling een superheld wordt en zijn recente ex de opdracht krijgt om zijn identiteit te ontdekken.
De tv-serie El vecino is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. El vecino is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El vecino op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Javier is going through a bad patch: he can hardly make it to the end of the month, his business of T-shirts with de-motivational slogans is not quite getting the attention, and his ...

Acteurs in El vecino

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals El vecino

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.
Valeria
Een schrijfster in creatieve en echtelijke crisis krijgt hulp van drie vriendinnen, die zichzelf ook aan het ontdekken zijn. Gebaseerd op de romans van Elísabet Benavent.
Hi Bye, Mama!
Als de geest van een vrouw voor 49 dagen een tweede kans krijgt op leven, verschijnt ze opnieuw voor haar hertrouwde echtgenoot en jonge dochter.