Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Elevator Baby

Film, 2019, 83 minuten
Elevator Baby
Een toevallige ontmoeting brengt een onbezonnen, rijke jongeman en een kansarme vrouw samen wanneer ze vast komen te zitten in een lift en zij weeën krijgt.
De film Elevator Baby is uitgebracht in 2019 en duurt 83 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Elevator Baby is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elevator Baby op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Elevator Baby follows the story of Dare, a privileged young man with a fiery temper, who gets stuck in an elevator with a semi-literate pregnant woman. As she goes into labour, Dare is left with no choice but to try and save both mother and child.

Acteurs in Elevator Baby

Regisseur

Meer zoals Elevator Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
The Queenstown Kings
Na de dood van zijn vader keert een voetbalster terug naar het landelijke Queenstown en probeert hij een band op te bouwen met zijn zoon, een veelbelovende speler met grote dromen.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Temporada de huracanes
Een groepje tieners vindt een drijvend lijk in een kanaal. De harde realiteit van de perverse misdaad legt de verborgen geheimen van het stadje bloot.