Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Elevator Baby

Film, 2019, 83 minuten
Elevator Baby
Een toevallige ontmoeting brengt een onbezonnen, rijke jongeman en een kansarme vrouw samen wanneer ze vast komen te zitten in een lift en zij weeën krijgt.
De film Elevator Baby is uitgebracht in 2019 en duurt 83 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Elevator Baby is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elevator Baby op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Elevator Baby follows the story of Dare, a privileged young man with a fiery temper, who gets stuck in an elevator with a semi-literate pregnant woman. As she goes into labour, Dare is left with no choice but to try and save both mother and child.

Acteurs in Elevator Baby

Regisseur

Meer zoals Elevator Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.