Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Elf

Film, 2003, 96 minuten, 1.792.150 beoordelingen
Elf
Buddy de Elf ontdekt dat hij anders is dan de andere elfen van de Noordpool, dus reist hij naar New York om zijn echte vader te zoeken en wat kerstvreugde te verspreiden.
De film Elf is uitgebracht in 2003 en duurt 96 minuten. Will Ferrells gespeelde onschuld in een elvenpak maakte van deze kerstklassieker een hit toen de film opende. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elf op Moviemeter

Nadat hij als baby in het weeshuis in de zak met cadeautjes is gekropen, wordt Buddy door de Kerstman geadopteerd en opgevoed tussen de elfjes op de Noordpool. Jaren later zorgt de inmiddels volwassen man - doordat hij niet goed meekomt met het werk en zijn lengte - voor problemen tussen de andere elfen. Hij ontdekt dat hij geen echte elf is en besluit terug te gaan naar New York om zijn echte vader te zoeken. Daar kijkt iedereen hem raar aan, omdat hij zich totaal anders gedraagt en niemand hem gelooft als hij vertelt waar hij vandaan komt - vooral zijn vader niet...

Elf op IMDB

Score: 7 van de 10

After inadvertently wreaking havoc on the elf community due to his ungainly size, a man raised as an elf at the North Pole is sent to the U.S. in search of his true identity.

Trailer

Acteurs in Elf

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Elf

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.