Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Elizabeth

Film, 1998, 123 minuten
Elizabeth
In dit met een Oscar bekroonde verhaal over absolute macht en de prijs hiervan moet de jonge koningin Elizabeth I haar geluk opofferen voor haar eigen veiligheid.
De film Elizabeth is uitgebracht in 1998 en duurt 123 minuten. Cate Blanchett won een Golden Globe voor beste actrice voor haar rol in deze alom geprezen biopic. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elizabeth op Moviemeter

Score: 3,51 van de 5

Wanneer de katholieke koningin Mary overlijdt volgt haar protestantse half-zus Elizabeth haar op. De nieuwe koningin wordt omringd door adviseurs: sommigen steunen haar, maar anderen zien liever een katholieke koningin. Ook staat ze onder druk om te trouwen en om voor een opvolger te zorgen, maar haar geliefde Robert Dudley wordt niet passend geacht.

Elizabeth op IMDB

Score: 7,5 van de 10

This film details the ascension to the throne and the early reign of Queen Elizabeth the First, as played by Cate Blanchett. The main focus is the endless attempts by her council to marry her off, the Catholic hatred of her and her romance with Lord Robert Dudley.

Acteurs in Elizabeth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Elizabeth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
You're Everything To Me
Als een oude vlam met hun baby op zijn stoep staat, moet een losbollige onvolwassen man de vaderrol op zich nemen en een sprookjeswereld creëren voor zijn dochter.
LBJ
LBJ
Deze biografische film gaat over de turbulente weg van Lyndon B. Johnson naar het presidentschap tijdens de burgerrechtenbeweging rond de moord op Kennedy.
The Best Man Holiday
13 jaar na The Best Man pakt dit vervolg de draad weer op als de originele personages bijeenkomen voor een vrolijke reünie.
Dirty John
Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.