Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Elizabeth

Film, 1998, 123 minuten
Elizabeth
In dit met een Oscar bekroonde verhaal over absolute macht en de prijs hiervan moet de jonge koningin Elizabeth I haar geluk opofferen voor haar eigen veiligheid.
De film Elizabeth is uitgebracht in 1998 en duurt 123 minuten. Cate Blanchett won een Golden Globe voor beste actrice voor haar rol in deze alom geprezen biopic. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elizabeth op Moviemeter

Score: 3,51 van de 5

Wanneer de katholieke koningin Mary overlijdt volgt haar protestantse half-zus Elizabeth haar op. De nieuwe koningin wordt omringd door adviseurs: sommigen steunen haar, maar anderen zien liever een katholieke koningin. Ook staat ze onder druk om te trouwen en om voor een opvolger te zorgen, maar haar geliefde Robert Dudley wordt niet passend geacht.

Elizabeth op IMDB

Score: 7,5 van de 10

This film details the ascension to the throne and the early reign of Queen Elizabeth the First, as played by Cate Blanchett. The main focus is the endless attempts by her council to marry her off, the Catholic hatred of her and her romance with Lord Robert Dudley.

Acteurs in Elizabeth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Elizabeth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
Leila
In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.
Charité at War
In 1943 worstelt het personeel van het Charité-ziekenhuis in Berlijn met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en het eugenetische beleid van de nazi's.