Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Elles étaient en guerre 1939-1945

Documentaire, 2015, 91 minuten
Elles étaient en guerre 1939-1945
Moeders, verpleegsters, soldaten en gedeporteerden: deze vrouwen vochten voor vrijheid in het turbulente tijdperk van de Tweede Wereldoorlog.
De documentaire Elles étaient en guerre 1939-1945 is uitgebracht in 2015 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Elles étaient en guerre 1939-1945

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Life in Outer Space: Exoplanets
Deze documentaire onderzoekt een aantal planetenstelsels die lijken op ons zonnestelsel en gaat na in hoeverre daar leven mogelijk zou kunnen zijn.