Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ellis in Glamourland

Film, 2004, 95 minuten
Ellis in Glamourland
Als een relatie-expert haar wil helpen een miljonair aan de haak te slaan, betreedt alleenstaande moeder Ellis een droomwereld vol luxe. Maar zal ze ware liefde vinden?
De film Ellis in Glamourland is uitgebracht in 2004 en duurt 95 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch.

Ellis in Glamourland op Moviemeter

Film over een vrouw die meedoet aan een cursus om een miljonair te leren versieren. Zij kent weinig scrupules, en haar medecursisten al helemaal niet. Schaamteloos zetten zij hun nagels in rijke heren op de golfclub, op cocktailparty's en familiefeesten. Als Miljonair Meindert toehapt lijken bijna al haar problemen opgelost...

Ellis in Glamourland op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Ten years after her failed marriage, recently fired mother Ellis 'El' Vermeulen and preteen son Thijs get peanuts while her ex spends everything on new flame Mirella. She finally takes Joane Collins' amoral course 'How To Marry A Millionaire'. She actually gets socialites interested, including hunk Gijs, a fine substitute dad for Thijs. Of course there is a catch.

Trailer

Acteurs in Ellis in Glamourland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Ellis in Glamourland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.
Ala Vaikunthapurramuloo
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.