Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Elvy's Wereld So Ibiza!

Film, 2018, 80 minuten
Elvy's Wereld So Ibiza!
Een beginnend ontwerpster moet van haar moeder naar zomerkamp. Ze wil eronderuit komen door op het wondermooie eiland Ibiza te strijden om de Future Fashion Award.
De film Elvy's Wereld So Ibiza! is uitgebracht in 2018 en duurt 80 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Feelgood, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elvy's Wereld So Ibiza! op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Elvy, who is determined to win the Future Fashion Award on Ibiza at all costs, and meets lots of exceptional people in the attempt.

Acteurs in Elvy's Wereld So Ibiza!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Elvy's Wereld So Ibiza!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.
After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.