Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem

Documentaire, 2020, 89 minuten
Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem
Tussen scènes van zijn concert in Theatro Municipal in São Paulo belicht rapper en activist Emicida het rijke erfgoed van de zwarte Braziliaanse cultuur.
De documentaire Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 89 minuten. Met optredens van Zeca Pagodinho, Marcos Valle, Fernanda Montenegro, Majur, Pabllo Vittar en anderen. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.