Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem

Documentaire, 2020, 89 minuten
Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem
Tussen scènes van zijn concert in Theatro Municipal in São Paulo belicht rapper en activist Emicida het rijke erfgoed van de zwarte Braziliaanse cultuur.
De documentaire Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 89 minuten. Met optredens van Zeca Pagodinho, Marcos Valle, Fernanda Montenegro, Majur, Pabllo Vittar en anderen. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Emicida: AmarElo - É Tudo Pra Ontem

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.