Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Empire of the Tsars

Tv-serie, 2016
Empire of the Tsars
Historica Lucy Worsley beschrijft de overwinningen, uitspattingen en gewelddadige val van het huis Romanov, de dynastie die drie eeuwen lang over Rusland heerste.
De tv-serie Empire of the Tsars is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Empire of the Tsars op Moviemeter

Score: 3,75 van de 5

In 1613 krijgt de 16-jarige Mikhail Romanov de kroon van Rusland aangeboden. Maar het is Peter de Grote, een meedogenloze en ambitieuze tsaar, die van Rusland vanaf 1682 een moderne staat zal maken en een nieuwe maritieme hoofdstad geven: Sint-Petersburg. Lucy Worsley gaat onder andere dieper in op het leven en de invloed van Catharina de Grote, meer dan 30 jaar tsarina van Rusland en als dusdanig de machtigste vrouw op aarde, maar onderzoekt ook hoe het moeilijke familiale leven van de tsaar en zijn gezin het rijk verder zou doen afbrokkelen en de rol die Grigori Raspoetin hierin speelde.

Empire of the Tsars op IMDB

Score: 7,9 van de 10

British historian Lucy Worsley travels to Russia to investigate the 300-year reign of the Romanov dynasty.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels;Turks

Meer zoals Empire of the Tsars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.