Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

End Game

Documentaire, 2018, 40 minuten
End Game
Terwijl het onvermijdelijke dichterbij komt, ontmoeten terminale patiënten bijzondere artsen die onze kijk op het leven en de dood willen veranderen.
De documentaire End Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 40 minuten. Rob Epstein en Jeffrey Friedman regisseerden ook 'The Celluloid Closet' en het met een Oscar bekroonde 'Common Threads'. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. End Game is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

End Game op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Filmmakers Rob Epstein en Jeffrey Friedman volgen in End Game een aantal terminale patiënten in twee hospices in de buurt van San Francisco. Onder hen is Mitra, ze heeft kanker. De moeder van Mitra wil niet dat haar dochter lijdt, maar Mitra’s man Hamid is nog niet klaar om afscheid te nemen. Terwijl het onvermijdelijke dichtbij komt, ontmoeten terminale patiënten bijzondere artsen die onze kijk op het leven en de dood willen veranderen.

End Game op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Filmed and edited in intimate vérité style, this movie follows visionary medical practitioners who are working on the cutting edge of life and death and are dedicated to changing our thinking about both.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals End Game

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.