Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Endless Love

Film, 2014, 104 minuten
Endless Love
In de nieuwe versie van deze cult-klassieker uit 1981 wordt de brandende passie tussen twee tieners pas echt een obsessie als de ouders hen proberen te scheiden.
De film Endless Love is uitgebracht in 2014 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Endless Love op Moviemeter

Verhaal over twee jonge geliefden, David en Jade. Echter, hun passie voor elkaar is voor de ouders van Jade te heftig en haar vader verbiedt David nog langer met haar om te gaan. Uit wanhoop om Jade weer te mogen zien beraamt David een plan dat ernstige consequenties heeft.

Endless Love op IMDB

Score: 6 van de 10

The story of a privileged girl and a charismatic boy whose instant desire sparks a love affair made only more reckless by parents trying to keep them apart.

Trailer

Acteurs in Endless Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Endless Love

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.