Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

English Babu Desi Mem

Film, 1996, 163 minuten
English Babu Desi Mem
Na de dood van zijn broer keert de rijke Vikram terug naar India en krijgt een onverwachte band met zijn vaderloze neefje en de showgirl die hem opvoedt.
De film English Babu Desi Mem is uitgebracht in 1996 en duurt 163 minuten. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

English Babu Desi Mem op Moviemeter

Vikram Mayur is een rijke man uit India, die geboren en opvoed werd in Engeland. Na de dood van zijn broer keert hij terug naar zijn voorouderlijke huis in Mumbai. Hij krijgt daar een onverwachte band met zijn vaderloze neefje en de showgirl die hem opvoedt.

English Babu Desi Mem op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Vikram Mayur, a wealthy Indian, born and raised in England, returns to his ancestral home in Mumbai, India to look up his late brother's eight-year-old son Nandu raised by his caring aunt Bijuriya in which Vikram is torn between choosing to take Nandu back to England to learn his family's business, or risk throwing it all way by staying in India to be with Bijuriya whom he slowly falls in love with.

Acteurs in English Babu Desi Mem

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals English Babu Desi Mem

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.