Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Enter the Anime

Documentaire, 2019, 58 minuten
Enter the Anime
Wat is anime? Deze film biedt een kijkje achter de schermen en zoekt antwoorden aan de hand van diepgaande gesprekken met bekende meesters van dit fascinerende genre.
De documentaire Enter the Anime is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze documentaire is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Enter the Anime op IMDB

It is a documentary aimed at newcomers to anime, and follows anime newbie, Alex Burunova, as she dives into the mysterious world of the genre. The documentary features some of the biggest ...

Acteurs in Enter the Anime

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Enter the Anime

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.