Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Equals

Almas gemelas
Film, 2015, 101 minuten
Equals
Twee jonge geliefden wijken alleen maar af van de norm omdat ze gevoelens voor elkaar hebben in een maatschappij waarin mensen zijn verlost van al hun emoties.
Deze film is Meeslepend, Romantisch

Equals op Moviemeter

Silas (Hoult) woont in een toekomstige samenleving genaamd The Collective, waarin een nieuw soort mensen leeft die Equals worden genoemd. Ze zijn vredig, kalm, eerlijk en beleefd. Het leven in The Collective is perfect: er is geen armoede, hebzucht, misdaad en geen emotie. Een nieuwe ziekte dreigt echter roet in het eten te gooien. Het activeert alles wat de Equals dachten te kunnen ontsnappen: depressie, gevoeligheid, angst en liefde. Als Silas ook geïnfecteerd is, wordt hij een buitenbeentje, maar er is een persoon die hem begrijpt. Nia (Stewart) heeft gevoelens, maar weet ze verborgen te houden. Als Silas haar ermee confronteert, ontstaat er een sterke band tussen de twee. Ze voelen liefde en intimiteit voor het eerst in hun leven, maar de enige manier om te kunnen overleven is door te ontsnappen.

Equals op IMDB

A futuristic love story set in a world where emotions have been eradicated.

Acteurs in Equals

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Equals

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Zwanenprinses en het Geheim van het Kasteel
Als een gemene boef een capsule waarmee hij de wereld kan overheersen, in handen probeert te krijgen, moet prinses Odette haar speciale talent inzetten om hem te stoppen.
To All the Boys I’ve Loved Before
Het schoolleven van Lara Jean staat volledig op zijn kop als haar geheime liefdesbrieven op onverklaarbare wijze worden verstuurd naar vijf jongens op wie ze verliefd is.
Forgetting Sarah Marshall
Nadat zijn vriendin en tv-ster Sarah zijn hart heeft gebroken, komt Peter haar weer tegen op vakantie in een hotel op Hawaï...
Terminator 2: Judgment Day
In deze sequel komt een hergeprogrammeerde Terminator uit de toekomst om de jonge John Connor te beschermen tegen een meedogenloze cyborg die van gedaante verandert.
The Nutty Professor II: The Klumps
De gezette professor Sherman Klump is terug en hij gaat trouwen met zijn collega Denise Gaines. Helaas is zijn destructieve dubbelganger Buddy Love ook terug.