Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Equals

Almas gemelas
Film, 2015, 102 minuten
Equals
Twee jonge geliefden wijken alleen maar af van de norm omdat ze gevoelens voor elkaar hebben in een maatschappij waarin mensen zijn verlost van al hun emoties.
De film Equals is uitgebracht in 2015 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Equals op Moviemeter

Score: 2,84 van de 5

Silas (Hoult) woont in een toekomstige samenleving genaamd The Collective, waarin een nieuw soort mensen leeft die Equals worden genoemd. Ze zijn vredig, kalm, eerlijk en beleefd. Het leven in The Collective is perfect: er is geen armoede, hebzucht, misdaad en geen emotie. Een nieuwe ziekte dreigt echter roet in het eten te gooien. Het activeert alles wat de Equals dachten te kunnen ontsnappen: depressie, gevoeligheid, angst en liefde. Als Silas ook geïnfecteerd is, wordt hij een buitenbeentje, maar er is een persoon die hem begrijpt. Nia (Stewart) heeft gevoelens, maar weet ze verborgen te houden. Als Silas haar ermee confronteert, ontstaat er een sterke band tussen de twee. Ze voelen liefde en intimiteit voor het eerst in hun leven, maar de enige manier om te kunnen overleven is door te ontsnappen.

Equals op IMDB

Score: 6 van de 10

A futuristic love story set in a world where emotions have been eradicated.

Acteurs in Equals

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Equals

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eva
Eva
Een oplichter die doet alsof hij toneelschrijver is, moet een vervolg schrijven op zijn veelgeprezen, maar gejatte toneelstuk. Hij zoekt inspiratie bij een prostituee.
The Space Between Us
Na jaren van beperkt contact met de aarde maakt een nieuwsgierige tiener die op Mars woont, een interplanetaire reis om te ontdekken waar zijn roots liggen.
Sneeuwkoningin 2
Dit vervolg op het sprookje 'De sneeuwkoningin' van Hans Christian Andersen volgt de heldendaden van Orm, een trol die in gevaar komt door zijn grappige leugens.
Solan & Ludwig en de sneeuwmachine
Als een sneeuwmachine in verkeerde handen valt, moeten een bevriende ekster en egel hun dorpje redden.
The Ugly Truth
Abby is een succesvolle producente van een ochtendprogramma en Mike, haar irritante tv-ster, zegt dat mannen maar één ding willen. Abby probeert het uit...