Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Er ist wieder da

Cabaret, 2013, 79 minuten, 920 beoordelingen
Er ist wieder da
Parks and Recreation-ster Aziz Ansari stapt het podium op om zijn ongezouten mening te geven over volwassenheid, baby's, het huwelijk en meer in deze moderne tijd.
De cabaret Er ist wieder da is een Netflix Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 79 minuten. Aziz Ansari en Amy Poehler schitteren in de serie Parks and Recreation, die voor een Emmy werd genomineerd. Geschikt voor Volwassen. Deze cabaret is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Er ist wieder da op IMDB

Score: 7 van de 10

Aziz Ansari focuses his unique viewpoint on pending adulthood, babies, marriage and love in the modern era.

Acteur

Meer zoals Er ist wieder da

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.