Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Once Upon a Time... Happily Never After

Tv-serie, 2022
Once Upon a Time... Happily Never After
Een stel dat gedwongen wordt te scheiden, moet elkaar in een ander leven terugvinden om een betovering te verbreken waardoor niemand in hun stad verliefd kan worden.
De tv-serie Once Upon a Time... Happily Never After is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Sebastián Yatra, Rossy de Palma en Mariana Treviño schitteren in deze muzikale romantische comedy van Manolo Caro. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Once Upon a Time... Happily Never After is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Once Upon a Time... Happily Never After

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Once Upon a Time... Happily Never After

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Raising Voices
Wanneer een 17-jarige aangifte doet van een aanranding op haar middelbare school, wordt haar leven overhoop gehaald en worden haar relaties op de proef gesteld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román
Deze docuserie analyseert een moordzaak tegen een Spaanse chef-kok, die een prominente carrière opbouwde via een web van geheimen en valse identiteiten.
The Asunta Case
Nadat de ouders van de twaalfjarige Asunta hun dochter hebben opgegeven als vermist, keert het onderzoek zich al snel tegen hen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Dead Boy Detectives
Twee tienergeesten werken samen met een helderziende om mysteries op te lossen voor hun bovennatuurlijke klanten, totdat een machtige heks hun plannen dwarsboomt.