Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Erax

Film, 2022, 15 minuten
Erax
In deze griezelige korte film springen monsterlijke wezens uit een magisch verhalenboek. Ze creëren chaos en wanorde voor tante Opal en haar nichtje Nina.
De film Erax is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 15 minuten. Jasmine Cephas Jones, Genesis White en Lance Gross schitteren in deze hapklare en gezinsvriendelijke griezelfilm. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Erax is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Erax

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Erax

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Barbie en de 12 dansende prinsessen
Barbie is prinses Genevieve, die net zoals haar zussen niet mag zingen of dansen als de gemene tante Rowena in het familiekasteel komt wonen.
Barbie en de magie van Pegasus
Barbie verkent als prinses de wonderen van het koninkrijk in de wolken. Met de hulp van een prachtig gevleugeld paard neemt ze het op tegen een boosaardige tovenaar.
Murder Mystery 2
Nick en Audrey Spitz zijn hun eigen detectivebureau begonnen en halen een zaak binnen die hun carrière kan maken wanneer hun schatrijke vriend wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk.
Cats
De iconische musical van Andrew Lloyd Webber krijgt een nieuw gezicht met deze animatieversie, waarin een groep magische katten zich voorbereidt op de avond van hun jaarlijkse bal.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.