Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Erax

Film, 2022, 15 minuten
Erax
In deze griezelige korte film springen monsterlijke wezens uit een magisch verhalenboek. Ze creëren chaos en wanorde voor tante Opal en haar nichtje Nina.
De film Erax is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 15 minuten. Jasmine Cephas Jones, Genesis White en Lance Gross schitteren in deze hapklare en gezinsvriendelijke griezelfilm. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Erax is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Erax

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Erax

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Gabriel
Een 12-jarige autofanaat heeft het gehad met zijn grootouders. Om zijn van hem vervreemde vader te vinden, reist hij met zijn vriend door Polen.
Parada Serc
Een carrièregerichte vrouw reist naar Krakau om haar baan te redden. Daar ontmoet ze een charmante weduwnaar, zijn zoon en hun viervoetige beste vriend.
Spy Kids: All the Time in the World
Spy Kids Carmen en Juni zijn terug om de tweeling Rebecca en Cecil Wilson te helpen om samen met hun gepensioneerde geheim agent stiefmoeder de wereld te redden.
Spy Kids
De rollen worden omgedraaid wanneer Carmen en Juni hun geheimagent-ouders moeten redden uit de duivelse klauwen van Alexander Minion.