Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eres tú

Film, 2023, 96 minuten
Eres tú
Javier kan de toekomst voorspellen en weet nu eindelijk wie de liefde van zijn leven is. Er is alleen één probleem: het is de vriendin van zijn beste vriend.
De film Eres tú is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 96 minuten. Met Álvaro Cervantes ('Crazy About Her'), Silvia Alonso ('Mirage') en Gorka Otxoa ('Alpha Males'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Eres tú is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Bitterzoet, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Eres tú

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Eres tú

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.