Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Esposa de Aluguel

Film, 2022, 107 minuten
Esposa de Aluguel
Een verstokte vrijgezel huurt een actrice in als zijn verloofde, om zo de laatste wens van zijn moeder te vervullen en te voorkomen dat hij uit haar testament wordt geschrapt.
De film Esposa de Aluguel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 107 minuten. Caio Castro speelt samen met Thati Lopes ('Nada Suspeitos') in deze feelgood romcom van regisseur Cris D'Amato. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Esposa de Aluguel is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartstochtelijk, Excentriek, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Esposa de Aluguel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans - Audiodescriptie;Portugees (Brazilië) -
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Esposa de Aluguel

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?
In Love and Deep Water
Romantiek, mysterie en chaos ontvouwen zich aan boord van een cruiseschip op weg naar de Egeïsche Zee wanneer een butler en een passagier proberen een vreemde moord op te lossen.