Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Est-ce bien raisonnable?

Film, 1981, 106 minuten
Est-ce bien raisonnable?
Een journaliste denkt dat een ontsnapte arrestant een beroemde rechter is. Hij hoopt via haar naar Italië te kunnen ontsnappen en speelt het spel mee.
De film Est-ce bien raisonnable? is uitgebracht in 1981 en duurt 106 minuten. Miou-Miou en Gérard Lanvin vertolken de hoofdrollen in deze romantische comedy van regisseur Georges Lautner. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Grappig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Est-ce bien raisonnable? op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Comedy/detective story, involving a young hood on the run and a woman journalist who thinks he's a judge who will help her investigate a case she is covering.

Acteurs in Est-ce bien raisonnable?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Est-ce bien raisonnable?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Time: Le temps d'un hiver
Fotografen leggen momenten vast van extreme wintersporten, waaronder duizelingwekkende en gedurfde skitechnieken.