Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ever After High

Tv-serie, 2016, 639 beoordelingen
Ever After High
De school van de kinderen van sprookjesfiguren is verdeeld in twee groepen: kinderen die hun lot aanvaarden en kinderen die hun eigen verhaal willen schrijven.
De tv-serie Ever After High is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ever After High op IMDB

Score: 8 van de 10

The students of all the fairytale characters attend Ever After High, where they are either Royals (students who want to follow in their parent's footsteps) or Rebels (students who wish to write their own destiny).

Acteurs in Ever After High

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels

Meer zoals Ever After High

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

StoryBots: Answer Time
Heb je een vraag? De StoryBots hebben een antwoord! Ga met de nieuwsgierige vriendjes Beep, Boop, Bing, Bang en Bo op leuke avonturen om kennis te vinden voor kinderen als jij.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.
Daniel Spellbound
In New York verdient een jonge speurder zijn brood met het verkopen van moeilijk te verkrijgen magische ingrediënten aan tovenaars – maar handelen in magie kan riskant zijn.
Oni: Het verhaal van de dondergodin
In een mystieke wereld van Japanse goden en geesten probeert een moedig meisje in de voetsporen van haar mysterieuze vader te treden en haar ware krachten te vinden.
Sandokan
De tot piraat omgedoopte prins Sandokan gaat dapper de zeeën op en bestrijdt schurken zodat hij naar huis kan terugkeren en zijn troon kan terugnemen.