Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ever After High

Tv-serie, 2016, 639 beoordelingen
Ever After High
De school van de kinderen van sprookjesfiguren is verdeeld in twee groepen: kinderen die hun lot aanvaarden en kinderen die hun eigen verhaal willen schrijven.
De tv-serie Ever After High is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ever After High op IMDB

Score: 8 van de 10

The students of all the fairytale characters attend Ever After High, where they are either Royals (students who want to follow in their parent's footsteps) or Rebels (students who wish to write their own destiny).

Acteurs in Ever After High

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels

Meer zoals Ever After High

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts
Als de familie Roberts in Costa Rica onderzoek gaat doen naar een legende over een ​​zeemeermin, neemt Barbie een zomerbaantje in het waterpark van een sluwe eigenaar.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.