Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ever After High

Tv-serie, 2016, 639 beoordelingen
Ever After High
De school van de kinderen van sprookjesfiguren is verdeeld in twee groepen: kinderen die hun lot aanvaarden en kinderen die hun eigen verhaal willen schrijven.
De tv-serie Ever After High is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ever After High op IMDB

Score: 8 van de 10

The students of all the fairytale characters attend Ever After High, where they are either Royals (students who want to follow in their parent's footsteps) or Rebels (students who wish to write their own destiny).

Acteurs in Ever After High

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels

Meer zoals Ever After High

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kipo en het tijdperk der wonderwezens
Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje zoekt haar weg in een wereld vol gemuteerde dieren om met de hulp van haar chaotische team te overleven en thuis te komen.
Toet Toet Cory Carson
Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.
Fast & Furious  Spionnenracers
Een overheidsinstantie zet tienerchauffeur Tony Toretto en zijn avontuurlijke vrienden in om in het criminele straatracecircuit te infiltreren als undercoverspionnen.
Spirit - Samen vrij: Kerst-Spirit
Lucky en haar vrienden proberen op tijd thuis te zijn voor kerst wanneer een vallende rots en een zware sneeuwstorm hun reisplannen in de war gooien.
44 Cats
Als de zingende harige vriendjes Lampo, Milady, Pilou en Bacon met elkaar optrekken, is er altijd wel een avontuur te beleven.