Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Everyday Miracles

Tv-serie, 2014
Everyday Miracles
Materiaalwetenschapper Mark Miodownik neemt je mee in de wereld van alledaagse voorwerpen die ons leven een stuk makkelijker maken dan dat van onze voorouders.
De tv-serie Everyday Miracles is uitgebracht in 2014. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Everyday Miracles op Moviemeter

Materiaalwetenschapper Mark Miodownik neemt in het eerste deel de kijker mee in de wereld van alledaagse voorwerpen die ons leven een stuk makkelijker maken dan dat van onze voorouders. Vervolgens kijkt hij in het tweede luik naar hoe materialen ons in staat stellen onze nieuwsgierigheid over de wereld om ons heen te verwennen. Om verder te gaan en sneller te reizen. Op de weg en in het lab onthult Mark met dramatische experimenten waarom het alledaagse alles is.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Everyday Miracles

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.