Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Everyday Miracles

Tv-serie, 2014
Everyday Miracles
Materiaalwetenschapper Mark Miodownik neemt je mee in de wereld van alledaagse voorwerpen die ons leven een stuk makkelijker maken dan dat van onze voorouders.
De tv-serie Everyday Miracles is uitgebracht in 2014. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Everyday Miracles op Moviemeter

Materiaalwetenschapper Mark Miodownik neemt in het eerste deel de kijker mee in de wereld van alledaagse voorwerpen die ons leven een stuk makkelijker maken dan dat van onze voorouders. Vervolgens kijkt hij in het tweede luik naar hoe materialen ons in staat stellen onze nieuwsgierigheid over de wereld om ons heen te verwennen. Om verder te gaan en sneller te reizen. Op de weg en in het lab onthult Mark met dramatische experimenten waarom het alledaagse alles is.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Everyday Miracles

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.