Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Examen de conciencia

Tv-serie, 2019
Examen de conciencia
Via interviews met slachtoffers, geestelijken, journalisten en andere betrokkenen worden beschuldigingen van kindermisbruik binnen de Spaanse katholieke kerk onderzocht.
De tv-serie Examen de conciencia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Regisseur Albert Solé won een Goya Award en een Gaudí Award voor zijn documentaire 'Bucharest, Memory Lost' (2008). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Examen de conciencia is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Examen de conciencia op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Through interviews with victims, members of the clergy, journalists, and experts, this series looks at the accusations of child abuse against catholic institutions in Spain.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Examen de conciencia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.