Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Exploring The Snow - The Final Volume

Documentaire, 2017, 32 minuten
Exploring The Snow - The Final Volume
In deze documentaire wordt een groep met een passie voor sneeuwscooters gevolgd naar Roemenië, Colorado en Zweden op zoek naar intens nieuwe landschappen.
De documentaire Exploring The Snow - The Final Volume is uitgebracht in 2017 en duurt 32 minuten. Geschikt voor alle leeftijden Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals Exploring The Snow - The Final Volume

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Three Songs for Benazir
Een pasgetrouwde Afghaan die in een ontheemdenkamp woont, worstelt met zijn gezinsverantwoordelijkheden en zijn droom om zich bij het nationale leger aan te sluiten.
Midnight Asia: Eat · Dance · Dream
De speelse kant van de metropolen van Azië komt 's nachts tot leven. Deze docuserie laat het eten en drinken, de muziek, en de nachtuilen die in het donker opleven, zien.
Heavenly Bites: Mexico
Welkom bij een culinair festijn. Een visueel dichtwerk over de genialiteit van foodies in Mexico en de bijzondere en heerlijke smaken die het uitbuiken waard zijn.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
Hanwoo Rhapsody
Een heerlijke duik in de wereld van Hanwoo, waarin de rijke geschiedenis en unieke tradities rond het onvolprezen, alom geliefde Koreaanse rundvlees aan bod komen.