Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Extinction

Film, 2018, 95 minuten
Extinction
Een familieman wordt geplaagd door dromen over een invasie van aliens. Zijn nachtmerrie wordt bewaarheid als een buitenaardse kracht mensen op aarde begint uit te roeien.
De film Extinction is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Extinction is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Extinction op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A father has a recurring dream of losing his family. His nightmare turns into reality when the planet is invaded by a force bent on destruction. Fighting for their lives, he comes to realize an unknown strength to keep them safe from harm.

Trailer

Acteurs in Extinction

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Extinction

The Thing

The Thing

(2011)

Battleship

Battleship

(2012)

Roman Empire

Roman Empire

(2019)

Spectral

Spectral

(2016)

The Titan

The Titan

(2018)

Zoe

Zoe

(2018)

Calibre

Calibre

(2018)

Annihilation

Annihilation

(2018)

TAU

TAU

(2018)

El aviso

El aviso

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.