Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Extraction

Film, 2020, 117 minuten
Extraction
De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.
De film Extraction is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 117 minuten. Chris Hemsworth speelt in deze non-stopactiethriller met Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda en Golshifteh Farahani. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Extraction is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Krachtig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Extraction op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Tyler Rake, a fearless black market mercenary, embarks on the most deadly extraction of his career when he's enlisted to rescue the kidnapped son of an imprisoned international crime lord.

Acteurs in Extraction

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Extraction

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.