Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Extraordinary Attorney Woo

Tv-serie, 2022
Extraordinary Attorney Woo
De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.
De tv-serie Extraordinary Attorney Woo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Met Park Eun-bin ('The King's Affection'), Kang Tae-oh ('Run On') en Kang Ki-young ('Moment at Eighteen'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Extraordinary Attorney Woo

Meer zoals Extraordinary Attorney Woo

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.