Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Extremis

Documentaire, 2016, 24 minuten
Extremis
Beleef de hartverscheurende emoties rond de beslissing over leven en dood als dokters, patiënten en families op de intensive care vreselijke keuzes moeten maken.
De documentaire Extremis is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 24 minuten. Deze indringende film kreeg een Oscar-nominatie en de prijs voor Beste korte documentaire op het Tribeca Film Festival. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Extremis op Moviemeter

Alex is een man die alles heeft - een goedbetaalde baan, het grote huis op het platteland een prachtige vrouw en kind. Wanneer hij zonder verklaring op een vrijdag eerder zijn werk verlaat, zal nooit meer iets hetzelfde zijn. Binnen een paar uur nadat hij thuis terugkeert dreigt een enorme storm alles om hen heen te vernietigen. Geïsoleerd zonder stroom of telefoons daalt deze familie af in een nachtmerrie vol verschrikkingen die hun bestaan bedreigen.

Extremis op IMDB

Alex is a man with everything - the well-paid executive job, the impressive house in the country and the beautiful wife and child. When he inexplicably decides to leave work early one Friday nothing will ever be the same again. Within hours of his return a cataclysmic storm threatens to destroy everything around them. Isolated without power or phones this loving family descends into a nightmare of terror, violence and visions that threaten their very existence. In the confusion of past and present, Alex and his family have to face the real nature of the events - are they real or imagined? What if every parent's nightmare is happening to them?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Extremis

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.