Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fabulous Lives of Bollywood Wives

Tv-serie, 2020
Fabulous Lives of Bollywood Wives
In deze serie worden vier uitbundige dames uit de hoge kringen van Bollywood gevolgd terwijl ze samen een balans tussen werk, gezin en vriendschap zoeken.
De tv-serie Fabulous Lives of Bollywood Wives is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Neelam Kothari, Maheep Sandhu, Seema Khan en Bhavana Panday schitteren in deze realityserie vol beroemde gasten. Geschikt voor alle leeftijden. Fabulous Lives of Bollywood Wives is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (India) - Audiobeschrijving;Engels (India) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels (India);Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Fabulous Lives of Bollywood Wives

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Is She the Wolf?
Ze zijn hier allemaal op zoek naar de ware liefde, maar onder de vrouwen bevindt zich in ieder geval één 'wolf' die niet verliefd mag worden.
Friday Night Plan
Wanneer hun moeder op zakenreis vertrekt, zetten twee broers hun gekibbel opzij om stiekem naar het coolste feest van het jaar te gaan voordat ze weer terug is.
Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.
Risqué Business: Taiwan
Shin Dong-youp en Sung Si-kyung beginnen aan een vrolijke reis naar Taiwan om inzicht te krijgen in de sekscultuur en -industrie.