Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Falling Inn Love

Film, 2019, 98 minuten
Falling Inn Love
Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.
De film Falling Inn Love is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 98 minuten. Christina Milian en Adam Demos zijn te zien in deze romantische comedy van Roger Kumble (Cruel Intentions). Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Falling Inn Love is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Falling Inn Love op IMDB

Score: 5,6 van de 10

When city girl Gabriela spontaneously enters a contest and wins a rustic New Zealand inn, she teams up with bighearted contractor Jake Taylor to fix and flip it.

Acteurs in Falling Inn Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Frans;Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals Falling Inn Love

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?
In Love and Deep Water
Romantiek, mysterie en chaos ontvouwen zich aan boord van een cruiseschip op weg naar de Egeïsche Zee wanneer een butler en een passagier proberen een vreemde moord op te lossen.