Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Falling Inn Love

Film, 2019, 98 minuten
Falling Inn Love
Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.
De film Falling Inn Love is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 98 minuten. Christina Milian en Adam Demos zijn te zien in deze romantische comedy van Roger Kumble (Cruel Intentions). Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Falling Inn Love is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Falling Inn Love op IMDB

Score: 5,6 van de 10

When city girl Gabriela spontaneously enters a contest and wins a rustic New Zealand inn, she teams up with bighearted contractor Jake Taylor to fix and flip it.

Acteurs in Falling Inn Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Frans;Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals Falling Inn Love

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.