Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Family Blood

Film, 2018, 92 minuten
Family Blood
Een ex-verslaafde verhuist met haar kinderen naar een nieuwe stad voor een nieuwe start, maar haar problemen krijgen al snel een onverwachte, bovennatuurlijke wending.
De film Family Blood is uitgebracht in 2018 en duurt 92 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Family Blood op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Ellie is aan het herstellen van een drugsverslaving. Samen met haar twee kinderen verhuist ze naar een andere stad. Ze heeft er moeite mee clean te blijven, ook al heeft ze inmiddels een stabiele baan en het uitzicht op een nieuw leven. De problemen beginnen wanneer Ellie weer begint met gebruiken. Ze komt in contact met Christopher, een man met een bijzondere verslaving. Hij trekt Ellie daarin mee.

Family Blood op IMDB

Score: 4,3 van de 10

Ellie, a recovering drug addict, has just moved to a new city with her two teenage children. She has struggled to stay sober in the past and is determined to make it work this time, finding...

Trailer

Acteurs in Family Blood

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Family Blood

Clinical

Clinical

(2017)

Slasher

Slasher

(2019)

Mute

Mute

(2018)

Hipersomnia

Hipersomnia

(2016)

Temple

Temple

(2017)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Superstition

Superstition

(2018)

Requiem

Requiem

(2018)

Inconceivable

Inconceivable

(2017)

Anon

Anon

(2018)

Hungerford

Hungerford

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.
El Dorado
Een Blues Brothers tribute band gaat op pad om op te treden op het Eldorado festival. Als ze de stad naderen, ontmoeten ze de sadistische inwoners.
Hellhole
Een politieagent doet in 1987 in Polen onderzoek naar mysterieuze verdwijningen, infiltreert in een afgelegen klooster en ontdekt een duistere waarheid over de geestelijken daar.