Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Family Blood

Film, 2018, 92 minuten
Family Blood
Een ex-verslaafde verhuist met haar kinderen naar een nieuwe stad voor een nieuwe start, maar haar problemen krijgen al snel een onverwachte, bovennatuurlijke wending.
De film Family Blood is uitgebracht in 2018 en duurt 92 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Family Blood op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Ellie is aan het herstellen van een drugsverslaving. Samen met haar twee kinderen verhuist ze naar een andere stad. Ze heeft er moeite mee clean te blijven, ook al heeft ze inmiddels een stabiele baan en het uitzicht op een nieuw leven. De problemen beginnen wanneer Ellie weer begint met gebruiken. Ze komt in contact met Christopher, een man met een bijzondere verslaving. Hij trekt Ellie daarin mee.

Family Blood op IMDB

Score: 4,3 van de 10

Ellie, a recovering drug addict, has just moved to a new city with her two teenage children. She has struggled to stay sober in the past and is determined to make it work this time, finding...

Trailer

Acteurs in Family Blood

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Family Blood

Clinical

Clinical

(2017)

Slasher

Slasher

(2019)

Mute

Mute

(2018)

Hipersomnia

Hipersomnia

(2016)

Temple

Temple

(2017)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Superstition

Superstition

(2018)

Requiem

Requiem

(2018)

Inconceivable

Inconceivable

(2017)

Anon

Anon

(2018)

Hungerford

Hungerford

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.
Dampyr
Balkan, jaren 90. Tijdens de oorlog gebruikt een mens met vampierenbloed zijn krachten om het op te nemen tegen een macht die zowel stervelingen als onsterfelijken bedreigt.