Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Family Guy

Tv-serie, 2019, 16.149.788 beoordelingen
Family Guy
In Seth MacFarlane's nietsontziende tekenfilmserie beleven de sullige Peter Griffin en zijn ontspoorde familie maffe, rampzalige avonturen.
De tv-serie Family Guy is uitgebracht in 2019. Deze serie won zeven Emmy’s waaronder drie voor Seth MacFarlane in de categorie Beste voice-over. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Family Guy op Moviemeter

Score: 3,48 van de 5

Stewie ziet een man op TV die erg veel op hem lijkt. Overtuigd dat deze man zijn echte vader is, besluit hij samen met Brian naar San Francisco af te reizen. Ze stappen in bij Quagmire, die in het kader van zijn "Cross Cuntry Tour" in elke staat een vrouw probeert te scoren. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming staat Stewie een grote verrassing te wachten.

Acteurs in Family Guy

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Family Guy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.