Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Family Reunion

Tv-serie, 2021
Family Reunion
Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.
De tv-serie Family Reunion is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Tia Mowry ('Sister, Sister') en Loretta Devine ('Grey's Anatomy') spelen in deze hartverwarmende familie-sitcom. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Family Reunion is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Family Reunion op IMDB

Score: 5,3 van de 10

4 half siblings inherit $3,000,000 each from their dad if they work together as family for 2 years. 3 of them go to Mexico as bounty hunters to get a bail-jumper, who's connected to the billionaire kidnapping.

Acteurs in Family Reunion

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Nederlands;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals Family Reunion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.