Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fangbone

Tv-serie, 2016
Fangbone
Een jonge barbaar uit Schedelbanië komt op magische wijze terecht in het leven van een basisscholier. Samen moeten ze zijn thuisland beschermen tegen een boze tovenaar.
De tv-serie Fangbone is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fangbone op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Fangbone is a nine-year-old barbarian warrior from Skullbania who has landed in Eastwood Elementary's third grade class to save his native land from the vilest villain, Venomous Drool. With the help of his new sidekick Bill, a lovable, normal, goofy kid, Fangbone outwits his enemies while discovering the modern world.

Acteurs in Fangbone

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Fangbone

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.