Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fantastic Mr. Fox

Film, 2009, 86 minuten
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
De film Fantastic Mr. Fox is uitgebracht in 2009 en duurt 86 minuten. George Clooney, Meryl Streep en Bill Murray zijn te horen in deze animatie van Wes Anderson. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Geestig, Excentriek, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fantastic Mr. Fox op IMDB

Score: 8 van de 10

An urbane fox cannot resist returning to his farm raiding ways and then must help his community survive the farmers' retaliation.

Acteurs in Fantastic Mr. Fox

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Turks
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?