Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fargo

Tv-serie, 2017, 122.936 beoordelingen
Fargo
Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven.
De tv-serie Fargo is uitgebracht in 2017. Deze populaire serie, geïnspireerd op de gelijknamige film, won 6 Emmy's en 3 Golden Globes voor o.a. Beste miniserie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Droge humor, Spannend, Duister, Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fargo op IMDB

Score: 9 van de 10

A drifter named Lorne Malvo arrives in small-town Minnesota and influences the population with his malice and violence, including put-upon insurance salesman Lester Nygaard.

Acteurs in Fargo

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Fargo

Mad Men

Mad Men

(2014)

Archer

Archer

(2021)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Derek

Derek

(2015)

Dicte

Dicte

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.