Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fariña

Fariña: Cocaine Coast
Tv-serie, 2018
Fariña
In de jaren 80 wordt een jonge visser in het Spaanse Galicië een welvarende cocaïnesmokkelaar door Latijns-Amerikaanse leveranciers toegang te verschaffen tot Europa.
De tv-serie Fariña is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Won in 2018 een Ondas-award voor Beste Spaanse serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Fariña is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fariña op IMDB

Score: 8,1 van de 10

It takes place in the Galicia (Spain) of the 80s, when the fishing sector was transformed and many of the shipowners became indebted. This situation will be favorable for the start of activities such as contraband and drug trafficking.

Trailer

Acteurs in Fariña

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Arabisch;Turks

Meer zoals Fariña

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.