Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fariña

Fariña: Cocaine Coast
Tv-serie, 2018
Fariña
In de jaren 80 wordt een jonge visser in het Spaanse Galicië een welvarende cocaïnesmokkelaar door Latijns-Amerikaanse leveranciers toegang te verschaffen tot Europa.
De tv-serie Fariña is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Won in 2018 een Ondas-award voor Beste Spaanse serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Fariña is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fariña op IMDB

Score: 8,1 van de 10

It takes place in the Galicia (Spain) of the 80s, when the fishing sector was transformed and many of the shipowners became indebted. This situation will be favorable for the start of activities such as contraband and drug trafficking.

Trailer

Acteurs in Fariña

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Arabisch;Turks

Meer zoals Fariña

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Little Pony: Vertel je verhaal
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Close to Home: Murder in the Coalfield
Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.