Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fariña

Fariña: Cocaine Coast
Tv-serie, 2018
Fariña
In de jaren 80 wordt een jonge visser in het Spaanse Galicië een welvarende cocaïnesmokkelaar door Latijns-Amerikaanse leveranciers toegang te verschaffen tot Europa.
De tv-serie Fariña is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Won in 2018 een Ondas-award voor Beste Spaanse serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Fariña is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fariña op IMDB

Score: 8,1 van de 10

It takes place in the Galicia (Spain) of the 80s, when the fishing sector was transformed and many of the shipowners became indebted. This situation will be favorable for the start of activities such as contraband and drug trafficking.

Trailer

Acteurs in Fariña

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Arabisch;Turks

Meer zoals Fariña

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.