Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fary Is the New Black

Film, 2018, 74 minuten
Fary Is the New Black
Gevat - met een frisse blik en een flinke dosis stijl - schiet de Franse comedyster Fary van daten naar stereotypen en alles daartussenin in deze exclusieve special.
De film Fary Is the New Black is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 74 minuten. Zijn werk aan de comedyshows Jamel Comedy Club en On n'demande qu'à en rire leverde Fary veel trouwe fans op. Geschikt voor alle leeftijden.Fary Is the New Black is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fary Is the New Black op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Fashion faux pas, loving traps, racism - The French rising star of laughter, Fary analyzes the pitfalls of modern life and society with a lot of humor.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Fary Is the New Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.