Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fary Is the New Black

Film, 2018, 74 minuten
Fary Is the New Black
Gevat - met een frisse blik en een flinke dosis stijl - schiet de Franse comedyster Fary van daten naar stereotypen en alles daartussenin in deze exclusieve special.
De film Fary Is the New Black is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 74 minuten. Zijn werk aan de comedyshows Jamel Comedy Club en On n'demande qu'à en rire leverde Fary veel trouwe fans op. Geschikt voor alle leeftijden.Fary Is the New Black is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fary Is the New Black op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Fashion faux pas, loving traps, racism - The French rising star of laughter, Fary analyzes the pitfalls of modern life and society with a lot of humor.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Fary Is the New Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.