Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fary Is the New Black

Film, 2018, 74 minuten
Fary Is the New Black
Gevat - met een frisse blik en een flinke dosis stijl - schiet de Franse comedyster Fary van daten naar stereotypen en alles daartussenin in deze exclusieve special.
De film Fary Is the New Black is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 74 minuten. Zijn werk aan de comedyshows Jamel Comedy Club en On n'demande qu'à en rire leverde Fary veel trouwe fans op. Geschikt voor alle leeftijden.Fary Is the New Black is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fary Is the New Black op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Fashion faux pas, loving traps, racism - The French rising star of laughter, Fary analyzes the pitfalls of modern life and society with a lot of humor.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Fary Is the New Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.