Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Faster

Film, 2010, 98 minuten, 675.638 beoordelingen
Faster
Ex-gevangene Driver wil zich wreken op de moordenaars van zijn broer, maar hij wordt zelf op de hielen gezeten: de jager wordt tegelijkertijd de prooi.
De film Faster is uitgebracht in 2010 en duurt 98 minuten. Dwayne 'The Rock' Johnson en Billy Bob Thornton nemen het tegen elkaar op in deze dynamische actiethriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Faster op Moviemeter

'Faster' vertelt het verhaal van Driver (Dwayne Johnson), een man die net vrijkomt na een jarenlange gevangenisstraf. Hij zat vast omdat hij tijdens een bankoverval erin is geluisd. Daarnaast is zijn broer toen vermoord. Nu wil Driver maar één ding; zijn broer wreken.

Faster op IMDB

Score: 6 van de 10

An ex-con sets out to avenge his brother's death after they were double-crossed during a heist years ago. During his campaign, however, he's tracked by a veteran cop and an egocentric hit man.

Acteurs in Faster

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Faster

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.