Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fauda

Tv-serie, 2020
Fauda
Een gepensioneerde Israëlische topagent gaat op zoek naar een Palestijnse strijder die hij dacht gedood te hebben. Hij veroorzaakt een reeks chaotische gebeurtenissen.
De tv-serie Fauda is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Fauda is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fauda op IMDB

Score: 8,4 van de 10

"Fauda" (Arabic for 'Chaos') depicts the two-sided story of the Israeli-Palestinian conflict. Doron, a commander of undercover Israeli unit, the Israeli Special Forces, operating inside Palestinian territories, and his team, are hunting down Hamas terrorist Abu-Ahmed. On the other side of the fence, the life of Abu-Ahmed and his family, who has thus far murdered 143 Israelis, will never accept the State of Israel, and will continue Jihad for as long as it takes.

Trailer

Acteurs in Fauda

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Hebreeuws;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Hebreeuws;Duits;Nederlands

Meer zoals Fauda

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Marseille

Marseille

(2018)

Captive

Captive

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

7 años

7 años

(2016)

Roman Empire

Roman Empire

(2019)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

White Girl

White Girl

(2016)

Hostages

Hostages

(2016)

Shooter

Shooter

(2018)

Divines

Divines

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.