Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fauda

Tv-serie, 2020
Fauda
Een gepensioneerde Israëlische topagent gaat op zoek naar een Palestijnse strijder die hij dacht gedood te hebben. Hij veroorzaakt een reeks chaotische gebeurtenissen.
De tv-serie Fauda is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Fauda is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fauda op IMDB

Score: 8,4 van de 10

"Fauda" (Arabic for 'Chaos') depicts the two-sided story of the Israeli-Palestinian conflict. Doron, a commander of undercover Israeli unit, the Israeli Special Forces, operating inside Palestinian territories, and his team, are hunting down Hamas terrorist Abu-Ahmed. On the other side of the fence, the life of Abu-Ahmed and his family, who has thus far murdered 143 Israelis, will never accept the State of Israel, and will continue Jihad for as long as it takes.

Trailer

Acteurs in Fauda

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Hebreeuws;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Hebreeuws;Duits;Nederlands

Meer zoals Fauda

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Marseille

Marseille

(2018)

Captive

Captive

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

7 años

7 años

(2016)

Roman Empire

Roman Empire

(2019)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

White Girl

White Girl

(2016)

Hostages

Hostages

(2016)

Shooter

Shooter

(2018)

Divines

Divines

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Overhaul
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.