Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fauda

Tv-serie, 2020
Fauda
Een gepensioneerde Israëlische topagent gaat op zoek naar een Palestijnse strijder die hij dacht gedood te hebben. Hij veroorzaakt een reeks chaotische gebeurtenissen.
De tv-serie Fauda is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Fauda is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fauda op IMDB

Score: 8,4 van de 10

"Fauda" (Arabic for 'Chaos') depicts the two-sided story of the Israeli-Palestinian conflict. Doron, a commander of undercover Israeli unit, the Israeli Special Forces, operating inside Palestinian territories, and his team, are hunting down Hamas terrorist Abu-Ahmed. On the other side of the fence, the life of Abu-Ahmed and his family, who has thus far murdered 143 Israelis, will never accept the State of Israel, and will continue Jihad for as long as it takes.

Trailer

Acteurs in Fauda

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Hebreeuws;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Hebreeuws;Duits;Nederlands

Meer zoals Fauda

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Marseille

Marseille

(2018)

Captive

Captive

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

7 años

7 años

(2016)

Roman Empire

Roman Empire

(2019)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

White Girl

White Girl

(2016)

Hostages

Hostages

(2016)

Shooter

Shooter

(2018)

Case

Case

(2015)

Divines

Divines

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.