Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fe de etarras

Bomb Scared
Film, 2017, 89 minuten
Fe de etarras
In deze duistere comedy wacht een chaotische groep Baskische aspirant-terroristen op een nieuwe missie terwijl Spanje op weg is om wereldkampioen te worden.
De film Fe de etarras is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Deze satire met Javier Cámara (Narcos) is geschreven door Borja Cobeaga en Diego San José (Spanish Affair). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Fe de etarras is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fe de etarras op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

'Fe de Etarras' speelt zich af tijdens de zinderende zomer van 2010 in een kleine Spaanse stad. Een chaotische groep gewapende ETA-separatisten wacht op een vaag telefoontje, terwijl Spanje op weg is om wereldkampioen te worden. Deze groep is opgericht door een veteraan die graag wil bewijzen dat hij niet een lafaard is. Ze zitten in feite opgesloten in een flat, wachtend op dat ene telefoontje, waarna ze eindelijk tot actie zouden kunnen overgaan...

Fe de etarras op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Four Basque ETA terrorists, living together with peculiar Spanish neighbors, are planning a terrorist attack in Spain, but await instructions from the head of the organization.

Acteurs in Fe de etarras

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Fe de etarras

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?