Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fe de etarras

Bomb Scared
Film, 2017, 89 minuten
Fe de etarras
In deze duistere comedy wacht een chaotische groep Baskische aspirant-terroristen op een nieuwe missie terwijl Spanje op weg is om wereldkampioen te worden.
De film Fe de etarras is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Deze satire met Javier Cámara (Narcos) is geschreven door Borja Cobeaga en Diego San José (Spanish Affair). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Fe de etarras is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fe de etarras op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

'Fe de Etarras' speelt zich af tijdens de zinderende zomer van 2010 in een kleine Spaanse stad. Een chaotische groep gewapende ETA-separatisten wacht op een vaag telefoontje, terwijl Spanje op weg is om wereldkampioen te worden. Deze groep is opgericht door een veteraan die graag wil bewijzen dat hij niet een lafaard is. Ze zitten in feite opgesloten in een flat, wachtend op dat ene telefoontje, waarna ze eindelijk tot actie zouden kunnen overgaan...

Fe de etarras op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Four Basque ETA terrorists, living together with peculiar Spanish neighbors, are planning a terrorist attack in Spain, but await instructions from the head of the organization.

Acteurs in Fe de etarras

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Fe de etarras

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Full of Grace
Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graça, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.
Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas
Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen. De hele boerderijbende trekt erop uit en beleeft een wild kerstavontuur, compleet met slee!