Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fe de etarras

Bomb Scared
Film, 2017, 89 minuten
Fe de etarras
In deze duistere comedy wacht een chaotische groep Baskische aspirant-terroristen op een nieuwe missie terwijl Spanje op weg is om wereldkampioen te worden.
De film Fe de etarras is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Deze satire met Javier Cámara (Narcos) is geschreven door Borja Cobeaga en Diego San José (Spanish Affair). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Fe de etarras is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fe de etarras op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

'Fe de Etarras' speelt zich af tijdens de zinderende zomer van 2010 in een kleine Spaanse stad. Een chaotische groep gewapende ETA-separatisten wacht op een vaag telefoontje, terwijl Spanje op weg is om wereldkampioen te worden. Deze groep is opgericht door een veteraan die graag wil bewijzen dat hij niet een lafaard is. Ze zitten in feite opgesloten in een flat, wachtend op dat ene telefoontje, waarna ze eindelijk tot actie zouden kunnen overgaan...

Fe de etarras op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Four Basque ETA terrorists, living together with peculiar Spanish neighbors, are planning a terrorist attack in Spain, but await instructions from the head of the organization.

Acteurs in Fe de etarras

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Fe de etarras

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.