Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fe de etarras

Bomb Scared
Film, 2017, 89 minuten
Fe de etarras
In deze duistere comedy wacht een chaotische groep Baskische aspirant-terroristen op een nieuwe missie terwijl Spanje op weg is om wereldkampioen te worden.
De film Fe de etarras is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Deze satire met Javier Cámara (Narcos) is geschreven door Borja Cobeaga en Diego San José (Spanish Affair). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Fe de etarras is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fe de etarras op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

'Fe de Etarras' speelt zich af tijdens de zinderende zomer van 2010 in een kleine Spaanse stad. Een chaotische groep gewapende ETA-separatisten wacht op een vaag telefoontje, terwijl Spanje op weg is om wereldkampioen te worden. Deze groep is opgericht door een veteraan die graag wil bewijzen dat hij niet een lafaard is. Ze zitten in feite opgesloten in een flat, wachtend op dat ene telefoontje, waarna ze eindelijk tot actie zouden kunnen overgaan...

Fe de etarras op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Four Basque ETA terrorists, living together with peculiar Spanish neighbors, are planning a terrorist attack in Spain, but await instructions from the head of the organization.

Acteurs in Fe de etarras

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Fe de etarras

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.