Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fear Street Part 1: 1994

Film, 2021, 107 minuten
Fear Street Part 1: 1994
Na een reeks brute moorden nemen een tiener en haar vrienden het op tegen een duivelse kracht die hun beruchte stadje al eeuwenlang teistert. Welkom in Shadyside.
De film Fear Street Part 1: 1994 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 107 minuten. Kiana Madeira speelt in de eerste film van de horrortrilogie van Leigh Janiak. Gebaseerd op de boeken van R.L. Stine. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Fear Street Part 1: 1994

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Fear Street Part 1: 1994

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
Friday Night Plan
Wanneer hun moeder op zakenreis vertrekt, zetten twee broers hun gekibbel opzij om stiekem naar het coolste feest van het jaar te gaan voordat ze weer terug is.
You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah
Bff's Stacy en Lydia plannen allebei een epische bat mitswa. Maar alles loopt mis als een populaire jongen en middelbareschoolperikelen roet in het eten gooien.
Killer Book Club
Acht vrienden die dol zijn op horror, vechten voor hun leven wanneer een moordlustige clown die hun grimmige geheim lijkt te kennen, ze een voor een begint te vermoorden.
Black Christmas
Wanneer sociaal bewuste studievriendinnen hun wintervakantie doorbrengen op de campus, zorgt een gemaskerde stalker niet bepaald voor een vakantiesfeer.