Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fear Street Part 2: 1978

Film, 2021, 110 minuten
Fear Street Part 2: 1978
Een moordenaar in het vervloekte stadje Shadyside terroriseert kamp Nightwing met een bloedbad en verandert een leuke zomer in een gruwelijk gevecht om leven en dood.
De film Fear Street Part 2: 1978 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 110 minuten. Sadie Sink ('Stranger Things') speelt in deel twee van Leigh Janiaks horrortrilogie gebaseerd op R.L. Stines boeken. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Fear Street Part 2: 1978

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Fear Street Part 2: 1978

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Who's a Good Boy?
Chema wil maar één ding: uitgaan met Claudia, het aantrekkelijke nieuwe meisje op zijn school, en zijn maagdelijkheid verliezen. Zal dat lukken voordat hij zijn diploma haalt?
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Bully
Wanneer een middelbare scholier een waarzegster bezoekt, wordt hij geconfronteerd met de gevolgen van zijn pestgedrag en de blijvende impact daarvan op zijn klasgenoten.
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.