Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Devotion, a Story of Love and Desire

Tv-serie, 2021
Devotion, a Story of Love and Desire
Een schijnbaar gelukkig huwelijk begint uiteen te vallen als de man wordt beschuldigd van ontrouw en beide echtgenoten in de verleiding komen door andere verlangens.
De tv-serie Devotion, a Story of Love and Desire is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Michele Riondino (Il giovane Montalbano) en Lucrezia Guidone (Summertime) spelen in deze serie naar Missiroli's roman. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Devotion, a Story of Love and Desire is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Devotion, a Story of Love and Desire

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Devotion, a Story of Love and Desire

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.