Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Feel Good

Tv-serie, 2021
Feel Good
Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde, verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.
De tv-serie Feel Good is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Comedian Mae Martin cocreëerde en speelt de hoofdrol in deze aandoenlijke serie, die is gebaseerd op haar eigen leven. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Feel Good is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig, Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Feel Good op IMDB

Score: 7,5 van de 10

The series follows recovering addict and comedian Mae, who is trying to control the addictive behaviors and intense romanticism that permeate every facet of her life.

Acteurs in Feel Good

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Feel Good

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.